Konst

Igår var vi på Eskilstunas konstmuseum och fick en guidad tur. Ni som talar arabiska hade tur då ni fick en svensk guide och en som tolkade åt er. Men jag tror alla tyckte det var bra! Ni var otroligt duktiga när ni gjorde era uppgifter och det var så roligt att läsa era tolkningar om tavlorna som fanns! Jag och Anita hoppas ni går dit även andra dagar och tittar. Eskilstunas konstmuseum har öppet ti-fre 11-16, tors kl 11-20, lö-sö kl12-16. Det är GRATIS att gå dit.

Gå gärna in på länken här: http://www.eskilstuna.se/konstmuseet

Ni kan också ta med hela familjen och måla på konstmuseet! Det är gratis och ni får prova olika tekniker med att måla. Nästa gång är den 6/5 och 3/6 kl 13.00-16.00. Gå , gå! Ni kommer tycka det är roligt!

Familjesöndag den 1 april

Famsondag
Kom och var kreativ med familjen på konstmuseets Familjesöndag. Första söndagen i varje månad arrangerar konstmuseet Familjesöndag.

Svara på frågan här.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s