Om bloggen/ About the blog

Jag arbetar på SFI i Eskilstuna. Jag har också arbetat med nyanlända ungdomar i Strängnäs. På bloggen kan du träna läsa, lyssna, skriva och även uttal. Jag har en youtube kanal där jag lägger ut filmer du kan lyssna på. SFI med Angelica Youtube

I am working at SFI in Eskilstuna. I have also worked with newly arrived young people in Strängnäs. On the blog can you practice reading, listening, writing and even pronunciation. I have a youtube channel where I post movies you can listen to. SFI with Angelica Youtube                                             angelica.ottesten@gmail.com                 

                                             

 

10 svar på ”Om bloggen/ About the blog

 1. Hej Angelica
  Hur mår du ?Vi hoppas det är mycket bra med dig,,och vi önskar dig glad påsk och ha en trevlig dag.
  Muntasir & Rawaa

  • Hej Noor! Vad roligt att se att du fortfarande är inne på bloggen. Jag hoppas det går bra för dig (jag vet att det gör det):). Jo, jag provade länken och nu fungerar den. Det kan vara så att den tillfälligt är ur funktion. Prova igen. Skriv igen om det inte fungerar! /:) Angelica

   • ja det e bra med mig tack .
    nu provade jag o det fungerar nu den .tack så hemsket mycket lärare
    hej då o med varm hälsning / Noor

  • Hej Muntasir och Rawaa! Hoppas ni haft det bra i påsk! Jag har haft det skönt och målat badrumstak hela påsken :)! Vi ses imorgon! / Angelica 🙂

Lämna ett svar