Om bloggen/ About the blog

IMG_1101

Jag heter Angelica Ottesten. Jag arbetar nu på SFI i Eskilstuna. Jag har också arbetat med nyanlända ungdomar i Strängnäs. Jag har en youtube kanal där jag lägger ut filmer du kan lyssna på. SFI med Angelica Youtube

 

My name is Angelica Ottesten. I am now working at SFI in Eskilstuna. I have also worked with newly arrived young people in Strängnäs. I have a youtube channel where I post movies you can listen to. SFI with Angelica Youtube                                     angelica.ottesten@eskilstuna.se                 

                                             

 
Annonser

10 thoughts on “Om bloggen/ About the blog

 1. Hej Angelica
  Hur mår du ?Vi hoppas det är mycket bra med dig,,och vi önskar dig glad påsk och ha en trevlig dag.
  Muntasir & Rawaa

  Gilla

  • Hej Noor! Vad roligt att se att du fortfarande är inne på bloggen. Jag hoppas det går bra för dig (jag vet att det gör det):). Jo, jag provade länken och nu fungerar den. Det kan vara så att den tillfälligt är ur funktion. Prova igen. Skriv igen om det inte fungerar! /:) Angelica

   Gilla

   • ja det e bra med mig tack .
    nu provade jag o det fungerar nu den .tack så hemsket mycket lärare
    hej då o med varm hälsning / Noor

    Gilla

  • Hej Muntasir och Rawaa! Hoppas ni haft det bra i påsk! Jag har haft det skönt och målat badrumstak hela påsken :)! Vi ses imorgon! / Angelica 🙂

   Gilla

Svara på frågan här.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s